En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları üzere bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bapnın bedii kuruluşsı ve istem edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve sahih çhileışması önemlidir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla müstacel durumlarda binanızın güvenliğini esenlayabilirsiniz.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Evlerde, meseleyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve basit biçimde yangın alanlarını ayrılma etmesi sinein kullanılmakta olan önemli strüktürlar arasındadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar Yangın Kapısı olağan kapı kolu kadar kabil.

Yangınlar bazı o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Tamam takılmış bir yangın kapısı binanın muhtevaindeki yapı sakinlerinin hariçarı tahliyesini belirli süre güvenli hale getirir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem yangın kapısı kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin birlikte, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık Yangın Kapısı dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page